Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

понеділок, 8 травня 2023 р.

 

        «Зірка для тебе»- роман Дари Корній


Дара Корній — українська письменниця-прозаїк. Лауреат третьої премії «Коронації слова» за роман «Гонихмарник». Лауреат премії Кабінету міністрів України ім. Лесі Українки за книги «Чарівні істоти українського міфу» у 2021 році. Творчий доробок авторки складають понад десять книг.


«Зірка для тебе» — роман про беззастережне кохання, де вир спогадів майстерно вплітається у сучасність, де чарівна атмосфера Львова переплетена з мандрами в часі й просторі, де Кримські гори, просякнуті мудрістю давніх татарських легенд, де віра і любов стають чи не єдиним шансом на спасіння, де чорний крук і біла вовчиця не просто алегорії, а фантоми душ, які дарують порятунок тоді, коли всі мости спалено і від рятівних дверей втрачено ключ. Це роман про зоряне сяйво, що по вінця сповнює серця людей, які кохають....

Ніжна, пронизливо-щира історія кохання сироти (у минулому) та повії (теж у минулому). Історія двох абсолютно різних доль, але однаково нещасних.

Зоряна дівчина-Зірка, головна героїня роману, дуже рано подорослішала тому  що, була сиротою при живих батьках. Його звати Сергій- хлопець, який покохав її й вона стала «зіркою для нього». Він не пам'ятав батьків. Його дитинство минуло в сірих стінах дитячого будинку.Тяжкі  є спогади. Але життя є життя і воно вносить свої корективи.

Зустрічі та кохання молодих людей приносять в їх життя великі переживання і випробування. Життєві труднощі, які змушують іти на крайнощі. І чи достатньо кохання, щоб порятувати їх від невідворотної біди?Чи такі люди заслуговують на щастя всупереч думці суспільства? Чи вийде щось у них, дізнаємось, прочитавши роман.

Якщо ви любите українське слово чи просто історії, в яких зживаєшся з героями цілковито й повністю, то ця книжка остаточно для вас. Приємного польоту до зірок по сторінках цього роману.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар