Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

вівторок, 2 травня 2023 р.

Бібліотека №41

Відгук про книгу Андрія Кокотюхи «Повний місяць»

Наша філія радить Вам прочитати детективний трилер «Повний місяць» відомого українського письменника Андрія Кокотюхи. Ви, мабуть, раніше читали романи про дослідження, що проводилися на людях? Знаєте про те, що робили фашисти на захоплених територіях під час Другої світової війни? Напевно, вам в руки потрапляли книги про те, що можна поєднувати можливості та клітини людей та вовків? Якщо ця тема зацікавила, то роман Андрія Кокотюхи чекає на Вас!

Дії відбуваються у 1944 році на Поділлі. Незважаючи на те, що лінія фронту далеко, тиші у тилу немає. Люди бояться НКВС, а ще мешканців тероризують кримінальні банди. Немає спокою бойовому офіцеру та міліціонеру Андрію Левченко.

У роман вплітається доля та кохання Ігоря Вовка, який разом з бандитами втік із сталінського концтабору. Дружина Ігоря змушена була одружитися з ворогом свого чоловіка, жорстоким та підступним капітаном НКВС Сомовим, не забуваючи свого коханого. Через роки вони зустрінуться. Сомов стане зайвим.


Дивні події відбуваються у Сатанівському лісі, який вже давно став прихистком як для лісових хлопців-націоналістів, так і для бандитів. По селах починають роїтися чутки, ніби в лісі живе перевертень. Плітки підтверджують жорстокі вбивства пересічних мешканців. Все вказує на те, що злочини скоїв вовк, але на шкірі загиблих виявляють людську слину. Жах прокотився округою. Розбиратися з ситуацією доводиться відважному Андрію. Детективний роман захоплює з перших сторінок, а фінал дарує несподіванки.

Немає коментарів:

Дописати коментар