Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

вівторок, 2 квітня 2019 р.


Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара

«Планета казок» - квест-гра


    Квест-гра дуже популярна сьогодні серед молоді, особливо дітвора любить розгадувати таємниці, шукати різні скарби, розгадувати головоломки і потрапляти у різні пригоди.
2 квітня у бібліотеці відбулася квест-гра «Планета казок».  Бібліотекарі запропонували дітям сісти за стіл(уявний острів казкових скарбів), щоб відшукати скарби на сторінках книг.  


Юлія Северюхіна розповіла дітям, що коли в бібліотеці нікого немає, все стихає, гасне світло, тоді оживають герої та сюжети книг вигаданих і правдивих історій. Також розповіла проте, що книги не просто стоять і чекають, коли їх хтось візьме, а вони зберігають у собі багато чудес і таємниць.
Першим завданням був пошук полички, де були виставлені казки   Г.К. Андерсена. Діти відшукали вказану поличку, на одній з книжок була прикріплена загадка.  

«Не книга, не газета…

Страницами шуршал,

Читателям секреты
 
Рассказал» 
Діти відшукали полицю з журналами, на одному журналі був підкріплений ребус. З допомогою бібліотекаря діти розшифрували назву казки Л. Керолла «Аліса в країні див». Юлія Северюхіна допомогла дітям відшукати книгу. Наступним завданням було розшифрування слова. У книзі лежав листок з номером сторінки, номером рядка, та номерами букв з яких діти склали наступну підказку. Тетяна Рейда зачитала дітям зашифрований текст, в якому було зашифроване одне слово і яке в голос не промовлялось.

 Діти швидко виконали  завдання і знайшли головний скарб. Скарб, який криється в кожній казці, він вчить нас і вселяє світлий промінчик  в наші серця. Ми завжди повинні пам’ятати, що - «Добро перемагає зло».

Немає коментарів:

Дописати коментар