Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

пʼятницю, 12 квітня 2019 р.


Бібліотека-філія №12 імені Олександра Купріна
Тих днів не змовкне слава …
В Одеському обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни пройшов святковий захід до 75-ї річниці визволення Одеси від фашистських загарбників.
В урочистій зустрічі взяли участь співробітники бібліотеки-філії №12, голова організаційно-методичної комісії, комісії з військово-патріотичного виховання молоді Одеської міської ради ветеранів Микола Климко, хор ветеранів війни та праці Київського району «Біла акація».

Завідуюча бібліотекою-філією №12 Світлана Бучіхіна розповіла пацієнтам та працівникам госпіталю про те, як буремні дні оборони Одеси відображені в історичній та художній літературі.
-         У нашій книгозбірні чимало таких книжок, тож ласкаво просимо завітати до нас та дізнатися  про героїчний подвиг одеситів, - підкреслила Світлана Борисівна. – Сьогодні – свято, тому ми прийшли не з порожніми руками. Завдяки співпраці з редакціями газет «На пенсии» та «Одесская жизнь» маємо можливість подарувати вам свіжі номери цих видань.
Її розповідь доповнив  Микола Климко. Він розповів історію свого життя та зазначив, що сьогодні вкрай важливо зберегти пам'ять про ті дні:
-         Радою ветеранів проводиться постійна робота з підростаючим поколінням. Проходять зустрічі на базі шкіл, ліцеїв, гімназій, учні беруть участь у Почесній варті біля Вічного вогню, запрошуємо молодь й на наші ветеранські заходи.
Привітав зі святом пацієнтів госпіталю й Тимофій Абросимов, який зачитав вірші про війну. Проникливе декламування юнака розчулило до сліз сивочолих ветеранів.
Завершальним акордом свята став концерт хору «Біла акація». Його учасники заспівали знайомі усім пісні – «Смуглянка», «Катюша», «Ты же выжил, солдат!» та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар