Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

четвер, 10 травня 2018 р.

Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара

                       «Вічний урок Перемоги» 


   Напередодні 9 травня , працівники бібліотеки №47 приймали участь в підготовці  та проведенні свята, яке відбулося в актовому залі ЗОШ №78. Музичне свято «Вічний урок Перемоги», присвячене 73-й річниці  Перемоги та визволення  України від нацистських окупантів.




9 травня - це День пам’яті  та примирення. 
 Цього дня по всій Україні вкриваються весняними квітами і величні пам’ятники, і скромні обеліски. Це означає, що пам’ять народна жива, що подвиг загиблих – незабутній. Свято Перемоги – це свято зі слізьми на очах, це свято радісне і гірке. Радісне, бо принесло на нашу землю мир, гірке, бо ціна цієї радості – життя мільйонів наших співвітчизників.
    На свято були запрошенні ветерани війни та учасники бойових дій нашого міста,які в своїх  спогадах розповідали про те ,як раділи люди, коли почули звуки салюту, який символізував перемогу, 
з якою радістю зустрічали одесити своїх визволителів.

Ведучі заходу, протягом всього свята, читали вірші про війну та перемогу. Алла Миколаївна,вчитель музики,разом з  своїми учнями проспівали пісні «Йшов солдат» та «Балада про матір».

Прикрасою свята став виступ  ансамблю скрипалів  із музичної школи №6  з музичною композицією «Одинока луна».

Шкільний  ансамбль «Кобза» показав історичну композицію про історичний зв'язок  поколінь, участь в війнах від часів козацтва до теперішніх подій на Донбасі.Виступ школярів супроводжувався піснею «Журавлі».
 Ірина Топільська виразила подяку ветеранам  і всім учасникам свята, вона наголосила на тому що ніхто і ніщо не зітре з історії величезний внесок нашого народу в велику Перемогу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар