Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

четвер, 10 травня 2018 р.

Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара

                     Інтелектуальний конкурс "Найрозумніший" 


      8 квітня учні 3-Б класу  78 школи організували конкурс «Найрозумніший». Захід був проведений за участю вчителя молодших класів Романчи Алли Аркадіївни та працівників бібліотеки № 47. Діти активно брали участь у конкурсах та з великим задоволенням демонстрували свої знання з різних предметів.   



  Під час проведення конкурсу використовувались новітні засоби та методи - це методи-проекти, квести, жваві бліц-опитування та тестування. Конкурс складався з 3 турів. Основою завдань були предмети, які вивчалися протягом навчального року. Тому конкурс «Найрозумніший», можна назвати своєрідним підведенням підсумків навчального року. Успіхи конкурсантів оцінювало журі у складі бібліотекаря шкільної бібліотеки Вікторії Олександрівни, бібліотекаря бібліотеки № 47 Кузнець Вікторії та мами однієї з конкурсанток Нестеренко Валентини.  У 1 турі брали участь всі учні, це була командна-гра, учні отримали тести, в яких обирали правильні відповіді. До 2 туру, завдяки набраним балам, потрапили 6 учнів. Тут конкурсантів очікувало бліц-опитування, з різних галузей знань, протягом однієї хвилини учень повинен був відповісти на запитання, чим більше відповідей тим більше балів.
       За підсумками 2 туру до фіналу потрапили Гаврин Максим, Узун Ярослав та Нестеренко Олександра. У фіналі для учасників було підготовлено 6 єтапів, завдання стосувалися тем природознавства, читання, математики та української мови.  

     Перемогу отримав Гаврин Максим, з відривом від суперників в 1 бал. Фіналісти отримали у подарунок книги та були нагороджені медалями. По завершенню конкурсу усі учасники  пригощалися солодощами та обмінювалися враженнями.
     

Немає коментарів:

Дописати коментар