Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

понеділок, 21 травня 2018 р.

Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара
                       Міжнародний день сім'ї



Щороку  15 травня ми відзначаємо Міжнаро́дний день сім'ї́.           
«З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. І це справді так. Як із струмочка починається ріка, так і життя починається з родини. Виховання у сім’ї є першоосновою розвитку дитини. Духовний вплив батьківського дому на її формування створюється завдяки щирій материнській ніжності, небагатослівній любові батька, домашньому теплу, затишку, захисту і сімейній злагоді.
Працівники бібліотеки № 47 разом із вчителем молодших класів ЗОШ № 78 Лікуновою Світланою Олексіївною влаштували сімейне свято «Твори добро» . На свято завітали учні   1-А класу разом із батьками. Впродовж свята діти розповідали вірші, танцювали «Танець черепахи» та співали пісню «Українська родина» . Тетяна Рейда торкнулася теми батьківської домівки, адже наша дорога у життя, у великий світ починається з домівки, з материнського серця, від батьківського порогу. Також вона розповіла про те, що сім’я, родина і батьківщина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася і зросла. Куди б не закинула її доля, вона завжди подумки із своїм корінням. Ірина Топільська  розповіла дітям, як український народ споконвіку шанує матір та батька. Великим гріхом вважалось сказати грубе слово матері чи виявити неповагу. Рідну матір згадують у молитвах. Мати-берегиня стоїть біля витоків нового життя, вона плекає це життя і зміцнює. Батько – господар дому, він є прикладом у всьому для дітей.
Тетяна Рейда  провела майстер-клас, як підтримувати у родині гарний настрій та як ділитися хорошим настроєм. Вона навчила дітей дарувати позитивні емоції за допомогою паперового сонечка та кольорових олівців.                                                                                                             

В кінці заходу діти обмінювалися із присутніми своїми позитивними емоціями.


Немає коментарів:

Дописати коментар