Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

середу, 26 грудня 2018 р.

Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара
«Новорічні вогники запрошують у казку»


    Новий рік… Скільки всього цікавого, приємного та таємничого пов’язано з цим святом. Аромат мандаринів і зеленої хвої, очікування дива від Діда Мороза та Святого Миколая, передсвяткові турботи та прибирання ялинки…
Нарешті дочекалися… І різдвяних свят, і грайливого сніжку, і справжніх морозів. 20 грудня у бібліотеці № 47 пройшло новорічне свято «Новорічні вогники запрошують у казку» .
До бібліотеки завітав театральний кружок «Диліжанс» з керівником Інною Волчанською. Діти  представили  виставу «Пригоди у зимовому лісі».


Дійство проходило у чарівному зимовому лісі, діти були переодягнені у казкові костюми – Ворона- Даша Ізбаш, Лисиця – Настя Пестрат, Дід Мороз – Подоба Андрій, Ведмідь – Ільєв Максим, Вовк - Андрій Пєгін, Сніговик – Міша Баштанний, Ялинка – Ліза Томіна.

Вовк з Лисицею ніяк не могли розділити викрадений мішок з подарунками; Ведмідь,  Ворона та Сніговик шукали Діда Мороза, а Ялинка чекала, коли на неї одягнуть святкове вбрання.
 Подивитися на виставу завітали учні 4-В класу ЗОШ № 78 з класним керівником Людмилою Соболєвою. Учні 4-В підготували новорічні вірші. Олексій Ткач зачитав вірш Я. Акима «Первый снег», Артем Пономаренко розповів вірш  С. Погорєловского «Снежная сказка». Каріна Агабабова та Маргарита Заставна  заспівали пісню «Сніжинка». Вікторія Кузнець підготувала для гостей загадки та скоромовки, діти гучно викрикували відповіді і весело повторяли скоромовки.

     Тетяна Рейда привітала гостей з зимовими святами, побажала щасливого нового року і веселих канікул. Після концерту бібліотекарі подарували дітям солодкі смаколики. Дітям дуже сподобалося новорічне свято у нашій бібліотеці, вони з цікавістю дивилися на виставу і отримали  багато приємних вражень. Весело було, радісно, щиро і невимушено. Святкові перевтілення і розкриті нові таланти, гарний настрій і хороша музика, побажання щасливого Нового року та здійснення мрій…
А чого ж іще бажати. Новий рік. Свято. Канікули. Відпочинок. Як не відчувати себе щасливим у такі дні. 




Немає коментарів:

Дописати коментар