Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

середу, 19 вересня 2018 р.


Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара

Екоурок-гра «Ми пізнаємо світ»
                                             
       17 вересня працівники нашої бібліотеки провели екологічний урок для дітей «Ми пізнаємо світ». На екоурок завітали учні 1-3 класів школи «Майбуття».
Природа! З дитячих років ми звикаємо до її чарівної краси. Любимо бувати у лісі, полі. Милуємося квітами, деревами, голубим небом. Саме вона є тим, життєдайним джерелом, що зцілює людину дає силу і натхнення. Дуже важливо виплекати почуття любові до природи саме з дитинства. . Бо природа і людина це одне ціле. Це книга, яку треба читати серцем і душею.

 
  Юлія Северюхіна розповіла про спроби стародавніх людей пояснити появу життя на землі, явища природи перед якими людина була безсилою, визначити місце самої людини в природі. Також вона провела літературну вікторину «Загадкові явища природи» та загадала загадки-жарти «У гостях у феї Флори». Дітям були представлені книги Завязкіна «Большая книга. Динозавры» із серії «Мир вокруг нас» .

Яскраві малюнки та ілюстрації книг дають можливість дітям краще пізнати тварин,які жили на нашій планеті мільйони років назад. Діти з цікавістю вивчали книги і досліджували, які різновиди тварин існували на землі.
Вікторія Кузнець розкрила тему природи у мистецтві, поговорили про відтворення природи в образотворчому мистецтві, в музиці, в пейзажній ліриці і т.д. Також бібліотекар розкрила тему любові до природи у художньому слові. Вікторія Кузнець прочитала дітям твори Євгенія Чарушина «Волчишко», «Воробей», «Васька,бобка и крольчиха». Діти з цікавістю сприймали весь представлений для них матеріал і задавали багато запитань.
В дитячому відділі була оформлена книжкова виставка «В мире заповедной природы», яка зацікавила школярів.


Немає коментарів:

Дописати коментар