Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

понеділок, 4 квітня 2022 р.

 Бібліотека №41

Увага! Цікава книга! 

Генрі Марш «Ні сонце, ані смерть» - це друга книга видатного британського нейрохірурга. Роман-сповідь про невдалі та успішні операції, особисте життя, дитинство та професійні мандри. Генрі Марш цікаво розповідає про непросту роботу в Британії, Непалі та в Україні, змальовує труднощі, з якими постійно зіштовхується лікар у будь-якій країні.

Автор аналізує свій шлях, кар’єру, досягнення та почуття, що завжди відчуває людина, очікуючи старість. Видатний лікар пригадує свій перший невдалий шлюб, розповідає про батьків, друзів та колег. Цей роман дуже цікавий, бо він дозволяє нам проаналізувати багато медичних випадків, дає змогу поглянути на лікаря під іншим кутом погляду.

Читаючи «Ні сонце, ані смерть», кожен зрозуміє, про що дуже часто мовчить хірург, а також чому він іноді сам не знає, що порадити своїм пацієнтам. Буває так, що особистий вибір кожного з нас – глибоке філософське питання, бо хірург – це тільки лікар, а не Господь.

Генрі Марш займався медичною практикою в бідних та заможних країнах, оперував різних людей, саме тому він чудово розуміє причини та наслідки хвороб і психологію особистості. Марш – це Людина з великої літери, бо незважаючи на величезний досвід, постійно хвилюється за кожного свого хворого і відчуває його страждання.

Роман вражає своєю відвертістю та почуттям гумору, що притаманно тільки британцям. Цей твір може стати підручником для професіоналів та цікавою книгою для читачів, які люблять творчість письменників-лікарів!



Немає коментарів:

Дописати коментар