Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

пʼятницю, 1 квітня 2022 р.

 Бібліотека №41

Читай зі мною!

Увага! Цікава книга!

Ніна Гравицька «Життя та пригоди Мані Безіменної. Зірка і Хрест». Дитячий історичний роман.

Ця книга написана про історію Одеси і про сенс духовного життя. Історичний роман-казка для дітей та їх батьків. Якщо Ви вірите в те, що поруч з Вами існує потойбічний світ, у який можна випадково потрапити, то цей твір саме для Вас!

Книга розповідає про те, як бідна маленька дівчинка, яка має неординарні творчі здібності, одного разу біля власного будинку випадково зустрічає хлопчика з іншого виміру, а незабаром і сама потрапляє у цей фантастичний край. У  загадковій країні люди спілкуються через розуміння думок один одного. Тут нема лиха, зла, грошей і ворогів, а вчителі для навчання молоді використовують єдиний інформаційний простір.Тільки тут дорослі живуть сотні років і постійно розвивають свої наукові та творчі здібності.

Маня може пересуватися між звичайним людським світом і чарівним, які дуже різні, навіть протилежні. На Вас чекають її пригоди та роздуми! Від себе хочу додати, що цей незвичайний твір прочитала разом з дитиною на одному диханні. Дорослий побачить у романі філософські течії Канта і Джордано Бруно, історію Одеси часів Дюка, її атмосферу та традиції, а дитина – чудову казку, яка робить нас більш добрими та чутливими, навчає яскраво жити, розуміти своїх близьких та рідних, розповідає історію культури, допомагає розвинути критичне мислення. 

Книгу було видано в Одесі у 2011 році. «Зірка і хрест» -  перший роман з циклу пригод про Маню.


Немає коментарів:

Дописати коментар