Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

пʼятницю, 29 квітня 2022 р.

 Бібліотека №41  


Увага!!! Цікава книга!!!

«Велика магія» від Елізабет Ґілберт, авторки відомих бестселерів «Їсти, молитися, кохати» й «Природа всіх речей».

Книга «Велика магія» - це роздуми про сутність творчого життя. Елізабет на власному прикладі показує читачам, як треба жити митцю та творчим одиницям. Авторка доводить, що працювати духовно і творчо – найкращий варіант існування на Землі. Письменниця відверто каже, що її творчий шлях не був ідеальним: відмови видавництв, нерозуміння та бідність, пошуки себе…   І все це тоді, коли вона багато працювала, бо ніколи не уявляла іншого життя…

Творчість – це магія, а кожен митець має свого генія, який любить духовну силу, організованість, впевненість, віру в себе та гарний настрій. Творчість – це ще й велика сміливість відкрити свої почуття іншим, бо коли будь-яка творча особистість дуже хвилюється про якість твору, вона повинна завжди враховувати, що  ніхто і ніколи не зможе відповідати за реакцію людства на твір будь-якого мистецтва.

Ґілберт вчить не лякатися писати після того, як створив шедевр. На жаль, багато письменників, написавши популярний роман, який став класикою, більше нічого не писали, хоча б могли… Дуже часто автор у своїх книгах прописує власну життєву позицію, але суспільство тлумачить її на свій лад. До цього також треба бути постійно готовим. Треба враховувати і те, що творчість іноді не зможе стати надійним фінансовим фундаментом, тому краще мати «земну» професію, яка буде приносити гроші. Іноді будь-яка зустріч, випадковість, обставини або навіть тимчасове відчуття, здатні стати поштовхом для дій творчої одиниці. Творити – це те саме, що дихати або пити.

Роман «Велика магія» - корисний підручник для митців і орієнтир для тих, хто може жити творчо, але постійно лякається публічності. У книзі Ви знайдете відповідання на питання: як пишуться великі художні твори та як не стати заручником власної творчої праці, зрозумієте, що кохання може бути вічним, якщо людина залишить свою творчу спадщину людству.

Читайте «Велику магію» та не бійтеся творчо жити!

Немає коментарів:

Дописати коментар