Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

пʼятницю, 8 квітня 2022 р.


 Бібліотека №41
Увага цікава книга!

Сергій «Колос» Мартинюк «Король дощу» - це роман сучасного українського автора про епідемію Covid-19 та психологію сучасної молоді. Костя та Мар’яна – пара неідеальних закоханих з різних верств суспільства, свідомість яких формується в Інтернет-епоху. Він – бармен, що під час епідемії залишився без роботи, вона – донька багатого татуся. Їх усе влаштовує, доки всі громадяни у перші місяці карантину не зіштовхуються з новою реальністю. Костя змушений з’їхати з її квартири, щоб звільнити місце для родичів Мар’яни.   

Починається інше життя з неможливістю планувати майбутнє. Юнак знаходе шлях до свого батька, хоча знає, що той всиновив його з дитбудинку через хворобу дружини. Весь час стосунки між подружжям були надзвичайно складними, і хлопець в дитинстві дуже болісно переживав це. Зараз настав час повернутися до рідних стін, щоб  проаналізувати та пробачити помилки.

Мар’яна також через клопоти та особисте життя дуже мало спілкується зі своїм татом і лише тепер розуміє, наскільки любить його. Він теж починає гостро відчувати, що таке справжня любов доньки, коли сильно застудився та захворів у період карантину.

На жаль, кохання молодої пари не витримує випробувань. Роман закінчується трагічно.

«Король дощу» - це твір, який розповідає про вічні цінності, які особливо гостро проявляються у складні часи. Це своєрідна філософська розповідь про батьківську любов та про вічну дорогу до рідних сердець. Роман про загальнолюдські цінності та філософію буття.


Немає коментарів:

Дописати коментар