Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

пʼятницю, 30 листопада 2018 р.


Бібліотека-філія №12 імені Олександра Купріна
Найактивнішим читачам міських бібліотек подарували передплату на «Вечернюю Одессу»
Редакція газети «Вечерняя Одесса» та КУ «Центральна бібліотечна система для дорослих» відзначили п’ятьох найактивніших читачів, подарувавши їм піврічну передплату на улюблену газету.


Читачам яких філіалів бібліотеки пощастило отримати передплату? Звісно, це було непростим завданням, адже у кожній книгозбірні є чимало постійних відвідувачів. Отож організували своєрідну лотерею, одним з переможців якої став й філіал №12.
-         У нас чимало читачів, які читають «Вечернюю Одессу», - ділиться враженнями завідуюча філіалом №12 Світлана Бучіхіна. – Отож ми дуже зраділи, що піврічна передплата на газету дістанеться комусь із них. Порадившись із колегами та проаналізувавши запити та відгуки читачів щодо періодичних видань, вирішили зробити приємний подарунок до дня народження одній з наших найактивніших читачок – Світлані Дмитрівні Тимофєєвій.
Директор КУ «ЦБС для дорослих» Надія Кликова та головний редактор «Вечерней Одессы» Олег Суслов тепло привітали переможців. На урочистій церемонії, представляючи Світлану Дмитрівну бібліотекарям, Світлана Бучіхіна відзначила, що вона – заслужена артистка України, кавалер Ордена Княгині Ольги, лауреат міжнародних конкурсів, концертмейстер Одеської обласної філармонії.
-         Читаючи «Вечернюю Одессу», знаходжу фахові статті на теми культури та мистецтва, - відзначила Світлана Дмитрівна. – Газету зазвичай купую у кіоску або читаю у бібліотеці. Тепер моя улюблена газета буде, можна сказати, «сама приходити додому». Дуже вдячна за такий приємний подарунок.
Головний редактор «Вечерней Одессы» Олег Суслов, вітаючи переможців, окрім передплати, подарував їм книгу «Життя і смерть Редактора», підготовлену колективом газети у пам'ять про Бориса Дерев'янка.

Немає коментарів:

Дописати коментар