Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

четвер, 16 лютого 2023 р.

 Відгук про книгу Оксани Лущевської «З воду у воду»

 Бібліотека №41


Данка живе в маленькому містечку, де дуже красиво і тече річка Сахарка. Вона полюбляє плавати, бо вода - її стихія. Оксана Лущевська майстерно зображує красу маленької Батьківщини та звичайне життя людей, які страждають, радіють і кохають. Ця книга уводить нас в світ дитинства, нагадує дні, коли час вимірювався прочитаною літературою та кількістю домашнього завдання, коли кожен світанок здавався неповторним і яскравим, несхожим на інші.

Родина дівчинки живе дуже скромно, але батько намагається розірвати це порочне коло. На жаль, це йому не вдається. Сильний чоловік не впадає у відчай, а просто швидко пливе по річці, бо вона змиває всі негаразди. Данка пішла в батька – коли все навкруги стає темним, вона рятується водою, красою природи та рідними місцями.

Мені ця книга надзвичайно сподобалася своєю щирістю, юністю і чистотою, а також вірою в те, що природа завжди поруч з людиною, а рідна земля лікує будь-який біль. Данка зустрічається з першим дитячим коханням, з першими випробуваннями та викликами життя. Саме тут відбувається становлення особистості та саморозвиток. 

Обов’язково зверніть увагу на цей твір. Книга  «З води у воду» подарує Вам яскраве літо, нестримну течію ріки, а також віру в те, що ще багато чого нас чекає попереду: красивого і цікавого, світлого і радісного, а всі негаразди змиває вода і лікує час!


Немає коментарів:

Дописати коментар