Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

четвер, 19 грудня 2019 р.


Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара
«Із неба в український край йде зимовий Миколай» - літературно-музична композиція

    19 грудня працівники бібліотеки № 47 брали активну участь у святкуванні дня Святого Миколая. Святкування проходило в читальній залі ЗОШ № 78. Гостями свята були учні 1-х класів. Святого Миколая ще за життя вважали угодником Божим. Він твори багато чудес: зцілював калік, сліпих, недужих, рятував несправедливо засуджених на страту і т.д. Він незмірно любив людей, вірив в них і цінував їх, особливо піклувався про дітей.  Звичай обдаровувати дітей в день Миколая прийшов до нас з Європи. Насамперед діти мають знати історію Чудотворця.

Також вони мають знати про те, що подарунок від Миколая отримає лише слухняна та добра дитина. Тому Ірина Топільська на початку свята розповіла дітям про його дитинство та паломництво  і про те як він став священником. Учні 4-А разом із Наталією Зінченко та учні 4-В із своїм керівником Ольгою Петрівською представили виставу «Свята ніч». 


Викладач музичної школи №6 Катерина Семенова разом із своїми ученицями зіграли на бандурі новорічну композицію  «Свята ніч». Також Ірина Топільська представила книжкову виставку присвячену Святому Миколаю. На виставці були представлені книги про дитинство Чудотворця, про його важкий життєвий шлях, а також про храми , які збудовані на його честь по всьому світу. 

Вікторія Лунгу представила презентацію на проекторі дитячих малюнків присвячених святу. Також Вікторія Лунгу представила дітям казку про діянна Святого Миколая. Захід завершили піснею «Наш Чудотворець».  Миколай лише раз на рік відвідує землю, виявляє свою неземну любов до дітей, щоразу дарує казкову таємницю і дітям, і дорослим.












Немає коментарів:

Дописати коментар