Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

понеділок, 30 вересня 2019 р.


Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара
До Всеукраїнського дня бібліотек


     30 вересня до бібліотеки № 47  завітали учні ЗОШ № 78, щоб привітати працівників бібліотеки зі святом.  Всеукраїнський день бібліотек відзначається щорічно  вже понад 20 років. У цей день вітання з професійним святом приймають бібліотекарі — провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики та наукових відкриттів. Сучасна бібліотека поєднує в собі освіту та інформування, надаючи доступ до свого фонду, та, крім цього, відкриває електронний ресурс для читачів. Її функції стають значно ширшими, адже там проводять виставки, конференції, брифінги та творчі вечори.  


    Учні 3-А класу з класним керівником Світланою Лікуновою та учні  3-Б із своїм класним керівником Наталією Гусляковою підготували для бібліотекарів чудове  свято. Учениці 5 класу  Софія Петрик та Діана Друмова зачитали вірш «Миші».










Особливо здивувала Аня Батізат із віршем «Печальная лошадь».
Дуже зворушливо зачитала вірш Настя Пестрак «Книги в красном преплете». 
 
  Також учні 3- А виконали аплікації  та розповіли приказки та мудрі вислови про бібліотеку, які вони вивчили. Тетяна Рейда привітала присутніх зі святом і показала дітям відеоролик про створення книги. 








Також вона провела міні-урок «Знайомство з бібліотекою», на відеопроекторі вона продемонструвала дітям комічний випадок, який стався у бібліотеці і мав повчальний характер. Своїми привітаннями діти подарували купу приємних вражень працівникам бібліотек і за такий приємний подарунок бібліотекарі пригостили дітей солодощами. 



 Бібліотеки завжди були осередками, де зберігається  пам’ять поколінь, де надбання людства готові до того, аби їх сприймали нинішні покоління і ставали мудрішими завдяки книжкам та невичерпним джерелам, набували знань і вчилися шанувати  і примножувати культурні, наукові традиції і гуманістичні цінності.


Немає коментарів:

Дописати коментар