Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

понеділок, 27 травня 2019 р.


Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара

Бібліотечний урок :
                     «Любіть книгу і цінуйте бібліотеку»

     27 травня до бібліотеки № 47  завітали учні 1-В класу школи «Майбуття» разом із класним керівником Тетяною Осипенко.  Сила книги безмежна- без неї людина сліпа. Своїми рядками вона може заринути читача у світ безмежного кохання або захопити неймовірними пригодами. Завдяки книзі читач може побувати на сторінках історії або опинитися у світі фантастики. Книга відкриває нам великий світ. Виникнення книги нерозривно пов’язано із виникненням  бібліотеки. Сьогодні бібліотека - це місце духовності та толерантності. І тому дуже важливо познайомити дитину з бібліотекою. 

Таким чином викликати потребу у читанні книг та сприяти духовному збагаченню особистості. Вікторія Лунгу провела для дітей бібліотечний урок. Вона розповіла дітям про структуру бібліотеки, про головні завдання, які стоять перед бібліотекарями. Разом поміркували, що саме зберігає книжковий фонд. Не забули поговорити і про читацький формуляр.  Також Вікторія Лунгу запитала дітей чи знають вони правила поводження з книгою і з чого вона складається . 
Діти продемонстрували прекрасні знання. Далі бібліотекар вирішила  перевірити чи добре діти знаються на казках і запропонувала їм дати відповіді на загадки. Особливо активними були Ксенія Паніот, Роман Шарніло та Кіра Баранюк. Отже, з бібліотечного уроку діти отримали багато цікавої і корисної інформації. Бібліотекарі запевнили дітей, що яскраві книжки обов’язково чекатимуть їх до себе у гості.  

Немає коментарів:

Дописати коментар