Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

середу, 15 травня 2019 р.

Бібліотека №47 імені Олеся Гончара
Пізнавально-оглядова мандрівка «Книжок країна чарівна у гості вас чекає»


15 травня до бібліотеки завітали учні 1-Б класу школи «Майбуття» разом із своїм керівником Людмилою Логвіною. Працівники бібліотеки підготували для дітей захоплююче знайомство з бібліотекою. Метою мандрівки був розвиток інтересу у дітей до читання, виховання обережного ставлення до книги і головне викликати бажання стати активним читачем бібліотеки. Вікторія Лунгу розповіла дітям, що таке бібліотека, її структуру і для чого вона існує. Діти дізналися, що книга це скарб тому, що вона є результатом роботи великої кількості людей. 

Також бібліотекар ознайомила дітей із правилами поводження з книгою і як правильно її читати. Потім Юлія Северюхіна запропонувала дітям сісти в уявний потяг і мандрувати по бібліотеці. На уявних зупинках бібліотекарі загадували дітям загадки, малювали ребуси, таким чином перевіряючи чи добре вони знають казки та різні відомі легендии.

На відеопроекторі дітям був представлений відеоролик про найвідоміші бібліотеки світу, про історію цих бібліотек та їх відомих засновників. Останньою зупинкою уявного потягу був стіл із кольоровими книгами та журналами. Дівчата одразу звернули увагу на яскраві журнали з принцесами та феями. Хлопчаки із захопленням роздивлялися книжки про роботів, військову техніку і автомобілі. Не залишили без уваги виставку книг про тварин дикої природи. Діти із цікавістю перегортали  сторінки енциклопедій і уважно розглядали яскраві малюнки. Коли мандрівка завершилась всі присутні отримали купу позитивних емоцій і мали піднесений настрій. Учні разом із Людмилою Логвіною дякували бібліотекарям за захоплюючу мандрівку у світі книг.


Немає коментарів:

Дописати коментар