Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

середу, 4 квітня 2018 р.


Бібліотека № 47 імені Олеся Гончара
                     «У творчому світі Олеся Гончара» - свято живого слова  

     Час летить немов на крилах, коли життя присвячене дійсно великим і гідним справам. Цього року ми святкуємо 100 років з дня народження Героя України, неперевершеного майстра слова – Олеся Терентійовича Гончара. За своє довге, плідне й доброчесне життя він став прикладом для цілого покоління патріотів, і слово його ніколи не втратить своєї ваги, своєї живої сили. Віра в народ України, у її майбутнє, вірність Батьківщині, історії й культурі, невтомна праця заради цієї мети – ось, що асоціюється з іменем письменника у всіх, хто знайомий з його життєвим шляхом і творчістю.



    З цієї нагоди 3 квітня 2018 року в бібліотеці № 47 імені Олеся Гончара відбулося святкування 100-річчя з дня народження Олеся Гончара. До бібліотеки  на святкування завітали учні 6 класів ЗОШ № 78. Життя таких людей, як Олесь Гончар завжди є прикладом для інших, особливо для тих хто змушений шукати сил та мужності в непрості часи. Олесь Терентійович завжди вірив в ідею відродження нації й збереження народом своїх традицій, які накопичувалися століттями.
       При проведені масового заходу був підготовлений відеоматеріал про письменника-світоча на просвітянській ниві. Завідуюча бібліотекою Тетяна Рейда розповіла дітям про складний життєвий шлях  нашого митця і про його найвідоміші твори. Також у своїй промові наголосила на тому, що наша бібліотека має честь носити його ім’я.

    Вікторія Кузнець цитувала уривки з твору «Собор» О.Гончара і поєднала події, які відображені у творі із сьогоденням. 

     По завершенню заходу Ірина Топільська і Вікторія Кузнець читали фронтові поезії письменника.
Присутні прониклися буремною долею письменника та оцінили вклад Олеся Гончара в українське відродження.

Немає коментарів:

Дописати коментар