Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

четвер, 4 квітня 2024 р.

 Бібліотека №41

Відгук про книгу Ірен Роздобудько «Перейти темряву»



Роман Ірен Роздобудько «Перейти темряву» розкриває багато проблем сучасних дівчат. Ця книга про торгівлю людьми і про те, як молоді красуні, шукаючи кращого життя, потрапляють на гачок шахраїв. 

Марта, молода та вродлива дівчина, трохи розгублена в цьому житті. Одного разу вона відвідала дорогу крамницю жіночого одягу  і випадково знайшла мобільний телефон. З цього все і починається. На цей номер телефонує невідомий чоловік і погрожує колишній власниці. Марта переймається цією історією і вирушає на пошуки незнайомої дівчини. А ще Марта випадково знайомиться з привабливим чоловіком, який згодом виявляється дуже небезпечним. 


В ранньому дитинстві Міка втрачає матір, яка випадає з вікна власної квартири на очах сина. Вона була акторкою, а після народження Міки її кар’єра пішла на спад. У своїх проблемах жінка звинувачує маленьку дитину. Після її смерті  хлопчиком починає опікуватися подруга. Міка росте дуже красивим та розумним, але більш за все він любить вбивати комах та метеликів… 


Ірен Роздобудько наголошує на тому, що дівчина, яка шукає матеріальні цінності, дуже часто втрачає справжнє кохання і стає легкою здобиччю шахраїв. Торгівля людьми в нас час ламає долі та вбиває тисячі дівчат, бо тільки незначної кількості з них вдається перейти темряву. Чи подолають цю темряву героїні роману?  Ця книга навчить цінувати рідних, прості радощі та справжнє кохання.


Немає коментарів:

Дописати коментар