Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

пʼятницю, 21 квітня 2023 р.

Увага! Цікава книга для всіх тих, хто любить незвичайні явища!

Бібліотека №41

Відгук про книгу Макса Кідрука «Зазирни у мої сни»

Роман Макса Кідрука «Зазирни у мої сни» дуже незвичайний та цікавий. Книга, яка читається на одному диханні та не забувається ніколи. Автор шукає відповідь на запитання, що робити з речами, які людина неспроможна пояснити.

Мирон, Єва та маленький син Теодор – звичайна українська родина зі своїми проблемами та радощами. Тео переносить неважку операцію, під час якої упродовж 36 секунд тримається між світом мертвих і світом живих. Після цього все і починається. Малюк переживає надзвичайні, незрозумілі стани, дуже схожі на епілепсію, але переважна більшість лікарів вважає хлопчика цілком здоровим. Дитина дуже лякає рідних своєю поведінкою, але допомогти їй не може ніхто.

Одного дня Мирону Белінському телефонують з ФБР - американці кажуть, що з його комп’ютера надійшов лист, який попередив про наркотичний трафік та дозволив затримати злодіїв. Хто надіслав це повідомлення? Переляканий Тео каже, що до нього приходить таємний друг Аймонт, який примушує хлопчика писати незрозумілі електронні послання. Ситуація виходить за рамки свідомості батьків. Невже під час операції трапилась якась містика, і Теодор повернувся зі світу мертвих не сам?

Через зраду дружини добігає кінця шлюб Мирона та красуні Єви. Батько разом з Тео вирушають до Америки співпрацювати з ФБР. Тео починають досліджувати передові лікарі, які можуть зазирнути у сни і побачити все, що сниться людині. Те, що вони виявляють, шокує навіть агентів ФБР…

Ця книга надзвичайно цікава та яскрава, вона розповідає про історію кохання, про відносини батька і сина, про загадки людської свідомості та про те, що невзмозі пояснити жодна наука.

Макс Кідрук написав чудовий роман, який можна читати та перечитувати. Цей твір розширює наше уявлення про світ, дає можливість торкнутися тем, які поза життям і смертю, поза добром і злом, але саме вони найбільше цікавлять людство у будя-які часи! Обов’язково прочтіть цю книгу та порадьте прочитати іншим!

І ще одна цікава книга за посиланням:

https://verakolker.blogspot.com/2020/08/41_63.html#comment-form

Немає коментарів:

Дописати коментар