Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

четвер, 19 травня 2022 р.

 Бібліотека №41

Увага! Цікава книга! Дорж Бату «Моцарт 2.0»

Ця книга незвичайна та несхожа на інші, бо вона поєднує в собі різні жанри: фантастику, комедію, детективну історію, теорію музики, філософію та психологію. Геніальний Моцарт після своєї смерті у 18 столітті несподівано потрапляє у сучасний Нью-Йорк.Тут він знайомиться зі Стаською, яка працює офіціанткою, а тепер стає його помічником у новому житті. Дуже смішно читати, як людина з минулого реагує на технічний прогрес, але надзвичайно боляче розуміти, що Моцарт вже ніколи не побачить своїх рідних, яких дуже любив…

 Цікаво спостерігати, як музика у виконанні генія впливає на сучасну людину: зупиняється транспорт, випадкові перехожі будь-якого віку і статусу, щоб послухати Моцарта та його вічну мелодію, яка ніколи не втратить свого значення, залишають всі справи, забуваючи про смартфони. Справжнє мистецтво вічне – це одна з головних тем, яку хоче донести до нас Дорж Бату.

Читаючи роман, кожен дізнається багато різних історичних фактів, цікавих історій із життя Моцарта та його родини, а також зустрінеться ще з однією легендарною персоною – Коко Шанелью, яка теж потрапила в історію переміщення в часі.

Пригода, яка трапилась з ними обома, - це шанс проаналізувати життя, виправити помилки, зробити висновки, знайти нових друзів, змінити себе.

Як буде жити Моцарт в сучасному світі? Що змінилося, а що залишається назавжди доки існує людство?

 Обов'язково прочитайте цю книгу! Море позитиву, нових вражень та знань! 



2 коментарі: