Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

вівторок, 9 лютого 2021 р.

 

Всесвітній день читання вголос.              Голосні читання.

4 лютого бібліотека  №47  ім.О.Гончара  разом з вчителями 78 школи провели урок читання до Всесвітнього  дня читання вголос. Бібліотекарі ,Наталя Звєрєва та Ірина Топільська , для дітей 2-А класу 78 школи підібрали цікаві книжки і розповіли про них.  

Олена  Єрмакова ,класний керівник,  підготувала цікаві ,гарно оформлені грамоти для діток. Свято читання вголос започаткував міжнародний освітній проект “LitWorld”.

 Основна ціль проведення уроку -прищепити любов  дітей та молоді   до читання книжки вголос. Разом із друзями навчитися обговорювати зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного. Учні читали  тексти із підібраних книжок. Урок пройшов дуже цікаво. Учні   аналізували  тексти , говорили, що таке добре і що таке погано, наслідували дії головних героів 


Самими активними в обговоренні були  учні -Лідія Стигар,Софія Марченко, Денис Луцкер,Ілля Колотовкін,Тихон Яковенко. 



Наталя Звєрєва  познайомила учнів з книгою   «Чарлі і шоколадна фабрика» - казково-фантастичним романом  письменника Роальда Дала .Книга про пригоди хлопчака Чарлі Бакета на шоколадній фабриці  та геніального і дивакуватого кондитера містера Вонки.

Ірина Топільська зробила огляд книги «Снігова королева» Г.Х.Андерсена. Ці книги розповідають про доброту і дружбу. Проводячи цей захід , учні  отримали можливість відкрити для себе багато цікавого, дізнатися про нових дитячих письменників та познайомитися з новими книгами.

Немає коментарів:

Дописати коментар