Бібліотеки-філії Київського району м.Одеси:
Філія №12 ім.О.І.Купріна- вул.Фонтанська дорога, 116 тел.0487528345
Філія №13 - вул.Юхима Геллера , 43, тел.0487528346
Філія№41 - вул Інглезі, 5,тел.0487528356
Філія №47 ім.О.Гончара -вул. Люстдорфська дорога,146/1, тел.0487528359

вівторок, 15 жовтня 2019 р.



Бібліотека-філія №12 імені Олександра Купріна
З повагою до ветеранів
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та Міжнародного дня людей похилого віку співробітники бібліотеки-філії №12 завітали до Обласного госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни.
-         Чимало пацієнтів госпіталю – наші постійні читачі та добрі друзі, - розповідає завідувачка бібліотекою-філією №12 Світлана Бучіхіна.
– Проте, є чимало ветеранів, яким украй важко пересуватися,  люди практично прикуті до ліжка, але вони теж люблять читати. Аби маломобільні пацієнти госпіталю не опинилися в інформаційному вакуумі, ми принесли їм свіжу пресу. Завдяки підтримці наших постійних інформаційних партнерів – редакцій газет «На пенсії» та «Одесская жизнь» – ветерани отримали свіжі номери цих видань. Часописи – чи не найулюбленіші в людей похилого віку – друкують важливу інформацію щодо законодавчих змін з призначення чи перерахунку пенсій, порядок отримання пільг та субсидій та  багато цікавого та корисного. 
Пацієнти госпіталю були розчулені такою увагою з боку бібліотекарів та дякували за їхню самовіддану працю.
-        
У госпіталі перебуваю на лікуванні вже не вперше, - розповідає Ніна Іванівна, якій цьогоріч виповнилося 90 років. – У вільну хвилину люблю почитати цікаву книжку, ознайомитися з періодичними виданнями. У бібліотеці працюють чуйні, добрі люди, яким ми, ветерани, небайдужі. Вони часто навідуються до госпіталю, завжди підкажуть, на яку літературу варто звернути увагу, порадять, в яких періодичних виданнях можна знайти потрібну інформацію. Тож щира їм подяка та привітання з професійним святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар